Ιατρικά Μηχανήματα LMT LASER MEDITRADE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μηχανήματα Αισθητικής LMT LASER MEDI TRADE στην Παλλήνη

 
 
 
Η εταιρεία μας από το 2010 είναι παρούσα και καλύπτει όλες τις ανάγκες που μπορεί να παρουσιαστούν για έναν επαγγελματία του χώρου της αισθητικής και της ιατρικής αισθητικής, διαθέτοντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που συνεχώς εξελίσσονται.

Η LMT Laser Meditrade σας προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις εξοπλισμού της επιχείρησής σας άμεσα.

 
 

Κάποια από τα μηχανήματα αισθητικής που εμπορεύεται η εταιρεία μας είναι τα εξής

 
 
 

Diamond Plus II

 
 
Μηχάνημα που διαθέτει διαμαντένιες κεφαλές για δερμοαπόξεση χαρίζοντας βελούδινο και καθαρότερο δέρμα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Επίσης διαθέτει κεφαλές για μεσοθεραπεία με serum, κρυοθεραπεία και διπολικό RF.
 
 
 

Μηχανήματα Αποτρίχωσης LMT SHR

 
 
Τι είναι το SHR ?
Το LMT HairLyse αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα αποτρίχωσης και υπερέχει από όλα τα άλλα γιατί είναι ανώδυνο, γρήγορο, άνετο, και πιο αποτελεσματικό σε λιγότερες συνεδρίες από ποτέ.

Τώρα λόγω της νέας και πατενταρισμένης Εν-Κινήσει (In-Motion) τεχνικής και εξαιτίας του ψυκτικού μηχανισμού του συστήματος LMT HairLyse, μπορείτε να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα ακόμα στις πιο ευαίσθητες περιοχές χωρίς την ταλαιπωρία που ενδεχομένως να έχετε υποστεί με άλλες τεχνικές σάρωσης με κάθετα και οριζόντια περάσματα, οι συνεδρίες σας θα γίνουν πιο σύντομες, πιο άνετες και κυρίως με καλύτερα αποτελέσματα.
 
 
 

SKINROLLER

 
 
Πρόκειται για ένα σύστημα από μικροβελόνες που δρουν στο δέρμα εντυπωσιακά άμεσα καθώς διεγείρουν το χόριο του δέρματος (τη στοιβάδα του δέρματος κάτω από την επιδερμίδα που περιέχει τους ινοβλάστες) προκαλώντας φυσική παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα τη βελτίωση των ουλών, την εξάλειψη λεπτών ρυτίδων, την αναζωογόνηση και θρέψη του δέρματος, τη βελτίωση της δερματικής αγγείωσης καθώς και τη μείωση της κυτταρίτιδας και των βαθιών ρυτίδων.