Ιατρικά Μηχανήματα LMT LASER MEDI TRADE στην Παλλήνη

 
Η LMT Laser Meditrade ειδικεύεται στο εμπόριο και τη συντήρηση ιατρικών μηχανημάτων για τον εξοπλισμό ιατρείων και ινστιτούτων αισθητικής.

Στην LMT Laser Meditrade θα βρείτε μηχανήματα Laser (Fractional Co2 laser, Long Pulse laser, Diode Laser), Μηχανήματα Κρυολιπόλισης, Μηχάνημα Δερμοαπόξεσης με διαμάντια, Μηχάνημα HIFU HiproV, κ.α.

Όλα τα ιατρικά μηχανήματα συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Κάποια από τα ιατρικά μηχανήματα που παρέχει η επιχείρησή μας

 

Fractional Co2 Laser

Η νέα τεχνολογία fractional στα CO2 LASER, αποσκοπεί στο να επιτύχει τα οφέλη ενός επεμβατικού LASER χωρίς το μεγάλο χρόνο αποθεραπείας, που αυτό συνεπάγεται.

Το FRACTION της LMT κατάφερε να λύσει τα προβλήματα της μακράς περιόδου αποθεραπείας του παλιού LASER CO2, διατηρώντας και αυξάνοντας τα πλεονεκτήματά του στη βελτίωση του δέρματος.

Ενημερωθείτε για το ιατρικό μηχάνημα LMT FRACTION, εδώ
 

HIFU HiproV (υπέρηχος)

Το HiPRO-V είναι η τελευταία γενιά στην τεχνολογία SMAS LIFTING (HIFU) για την Βελτίωση των Ρυτίδων, την Ελαστικότητα του δέρματος και στην Παραγωγή Κολλαγόνου.

Η θερμική ενέργεια του HiPRO-V στους 65 , που στοχεύει το SMAS στρώμα (με ρυθμιζόμενη χειρολαβή από 1,5 έως 13 mm βάθος), προκαλεί σύσφιξη και συρρίκνωση αυτής της χαλαρής μυϊκής στοιβάδας του δέρματος, με αποτέλεσμα την σύσφιξη και την ανόρθωση του δέρματος του προσώπου και του σώματος.

Ενημερωθείτε για το ιατρικό μηχάνημα HiPRO-V, εδώ
 

Κρυολιπόλυση US 9 LMT LipoFreeze System

Το μηχάνημα US-9 LMT LipoFreeze είναι υψηλής τεχνολογίας σύστημα κρυολιπόλυσης,
που με ασφάλεια και αξιοπιστία χρησιμοποιείται για τη μείωση και αφαίρεση του τοπικού
πάχους, τη σύσφιξη του δέρματος και τη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος.

Ενημερωθείτε για το ιατρικό μηχάνημα Κρυολιπόλυσης
 

Quantum 810nm Fiber Coupled Diode Laser

Quantum Diode Fiber HR XLΚαινοτόμο Διοδικό Laser με χρήση Οπτικής Ίνας για Μόνιμη Μείωση της Τριχοφυΐας. Η Γεννήτρια Laser (made in Japan) του Quantum βρίσκεται στο εσωτερικό του μηχανήματος αντί στην κεφαλή.

Η ενέργεια μεταφέρεται μέσω οπτικής ίνας στο σημείο που στοχεύουμε, γεγονός που αυξάνει θεαματικά την ενεργειακή απόδοση του μηχανήματος, παρατείνεται ο χρόνος ζωής της κεφαλής ενώ η χειρολαβή είναι εξαιρετικά ελαφριά και εύκολη στη χρήση!
 

Μηχάνημα Δερμοαπόξεσης Diamond Plus

Μηχάνημα αιχμής αμερικανικής τεχνολογίας με τέσσερες χειρολαβές (ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, RF ΚΑΙ ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ) για να επέμβετε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΑΝΩΔΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ σε όλες τις ατέλειες του δέρματος.